Pilkas lietuviškas cepelinas? Puiku! Didžiuojuosi!


Pirmiausia, nerašau žodžio „cepelinas“ kursyvu, nes ko čia jį versti „didžkukuliu“, jei kokie 99.99 % lietuvių šeimų šitą gaminį vis tiek vadina „cepelinu“? Užsispyrėliai! :) Antriausia ir paskutiniausia, rašau šį įrašą, nes supykdė viena lietuvė. Pamačiusi kažkur fb platybėse mūsų darbo Christmas Party nuotraukas pareiškė: „Jau kaip atrodėt! Nu va, aišku, kaip pažinsi kaimą“. Gerai, dėl skonio nesiginčijama, bet atrodyti taip neskoningai, kaip grynakraujės anglės, nenoriu IR negaliu - iš pagarbos sau ir savo kūnui! Jei klausimas kam iškils: „O KAIP atrodo tipinės anglės, kad jų apsirengimą taip it kokia Petruškevičė (:D) leidi sau kritikuoti?“ OI! Mielieji!!!!!!!! Matėt tą Björk nuotrauką, kur ji atvykusi į Oskarų teikimo vakarą su gulbės imitacija vietoj suknelės? Tai panašiai anglės apsirėdo... Björk palyginus dar kaip karalienė iš pasakų atrodo!.. Beje, man visai toks jos įvaizdis patiko. :P Tipinės vidurinės klasės anglės NIEKO nežino apie spalvų derinimą, tinkamą apsirengimo kodą (pleženkių avėjimas vidury vėjuotos žiemos ir dėl kažkokios priežasties aplink kaklą kąrantis rankšluostis ant palto (!) tai čia dar gėlytės) ir absoliučiai NIEKO neraukia apie joms, kaip moterims, kaip individui, tinkamą rūbo siluetą, ilgį, formą... Galų gale, galite paieškoti kokių nors čiki pavyzdžių internete, turėtų ką nors tokio, angliškai sakant, saucy (liet. prašmatnus, dabitiškas, madingas, tačiau man tas jų saucy asocijuojasi su kažkokiu riebiu sosu :D) išmesti. Padarius sudurtinį, įvairiatautį balių nebus sunku atskirti, kur anglė, o kur lietuvė, lenkė, latvė ar rusė. Šį įrašą skaitantys vyrai pagalvos, kad per daug aš turbūt kabinėjuosi ir per daug dėmesį kreipiu į tai, į ką stiprioji lytis paprastai nekreiptų dėmesio. Klystate! Jei vis daugiau randasi anglų vyrų, kurie patys šaiposi iš savo taip besirengiančių tautiečių, manyčiau, jog tai NET LABAI PASTEBIMAS REIŠKINYS. O apie tą kritikę lietuvę tegaliu pasakyti, kad ji ir ne ką labiau nuo tų anglių apranga skiriasi. Žinoma, kiekviena dailiosios lyties atstovė mano, kad ji, jei ne labai, tai bent šiek tiek, išmano apie rengimosi stilių ir, kas baisiausia, skonį bei rūbų derinimą :D, bet leidžiu čia sau viduriniosios klasės angles kritikuoti todėl, kad pažvelgus į jų aprėdą, negalvoji, kad „oi, kaip skaudžiai, moteriškės nepataikė apsirengti“, o tiesiog... juokies. Net nesišypsai. Juokas paprastai būna sumišęs su Rytų europiečio šoko būsena, pamačius tokį... avangardą. Įtariu, kad anglėm mes, Rytų europietės, irgi keistokai atrodom: gal ir stilingai, bet... nuobodokai :D.
TŪKSTANTĮ, NE! MILIJONĄ KARTŲ GERIAU BŪTI PILKU LIETUVIŠKU CEPELINU IŠ VIDURINIOSIOS KLASĖS, NEGU VIDURINIOSIOS KLASĖS ANGLE. Bent jau aprangos požiūriu. Na, ir kitais, pvz., empatijos bei darbingumo, požiūriais. VALIO PILKIEMS LIETUVIŠKIEMS CEPELINAMS!!!!!!!!!! :)

Komentarai

  1. Valio valio valio :). Prisimenu, kad universitete tai iškart atskirdavau, kur lenkaitės ar rusaitės eina :). Skirtinga tauta, kitas ir aprėdas, taip sakant.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...