Blogi berniukai, geros mergaitės


Seniai žinoma tiesa, kad geras mergaites visada trauks blogi berniukai. :) Ypač jei galima dar 'blogųjų' širdies šydą praskleisti ir pamatyti, ką jie gražaus turi... :) Retai pavyksta 'blogus' berniukus 'atvesti į protą', bet vis tiek bandančiųjų tai padaryti - marios. :) Laimingos tos, kurios įsimyli joms tinkamus - juk rūšys paprastai poruojasi su savo rūšimis :). Maža laimingų porų, kur vienas 'geras', kitas - 'blogiukas'.
Bet štai pastebėjau netikėtai, kad blogo berniuko etiketę turintys asmenys ne ką mažiau domisi 'geromis' mergaitėmis! 'Blogiukus' jos traukia kaip magnetas! Kažkas nauja, nepačiupinėta... :) Tada ir pasitempia žmonės, ir susitvardo, ir rodo visas gražiausias savo poviškumo plunksnas :D. Jei tektų rimčiau priešingiems poliams bendrauti, vargu bau, ar rištųsi kalba. Geras mergaites pradėtų erzinti blogų berniukų nepraustaburniškumas, blogus berniukus - gerų mergaičių nenoras laužyti taisykles, planavimas ir panašiai.
Kitas klausimas, ką kas vadina 'gera mergaite' ir 'blogu berniuku' :). Vienos 'blogo berniuko' sąvoką pritaiko tik tiem, kurie tupi už grotų, kitos - tiem, kurie šiaip šposyja, yra atsipūtę visais gyvenimo klausimais, trečioms 'blogas', tai tas, kuris yra tiesiog energijos kamuolys, einantis į priekį drąsiai ir nebijantis rizikuoti, nors taip pat planuoja, mėgsta taisykles... Tas pats su 'geros mergaitės' terminu vyrijos atžvilgiu. :) (Nustebtų vyriokai sužinoję, kiek daug panelių save laiko 'blogomis'. :D)
Man patinka mintis, kad mes kitame žmoguje ieškome dalies savęs. 'Blogame' galime įžiūrėti savo laisvę, 'gerame' - savo harmoniją. Visi daugiau ar mažiau norime paliesti savo kitokį 'aš', tikintis, kad jis nepabėgs.
Taip kaip magnetas traukia metalą, kaip pliusas - minusą, taip kaip yra visur kur dvi ribos, dvi esminės spalvos, taip ir 'gerųjų' bei 'blogųjų' trauka amžina ir, beje, neišsprendžiama. Juk baltai visada norėsis šiek tiek prigesinti savo tyrumą, o juodai - nors šiek tiek prašviesėti. :)

Komentarai

  1. Labai patiko :) matyt tas ir yra, kad priešingybė priešingybę traukia, tik deja dažniausiai gerieji įsižiūri į bloguosius, o tie vat ir ne :( . Jie traukia ta savo laisve, šposyjimais ir pan. Atrodo lyg jų gyvenime nėra žodžio ar jausmo "man bloga, man nėr nuotaikos". Visada aktyvūs, rizikuojantys ir tuo velniškai žavūs.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nu, Rūta yra ir kitokie 'blogieji" :). Pvz., man visada žavesį kėlė bičiukai, kurie nesišypso :D. Kurie žiūri iš padilbų ir smogti snukin kokiam 'teisingam gėriukui' nieko nereiškia. :D Ir tatuiruotė būtinas akcentas! :D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...