Netikiu, kad neturi ką papasakoti...


Yra tokia žmonių kategorija, kurie amžinai dievagojasi, kad neturi jokių naujienų, neturi ką papasakoti, kad viskas su jais ir jų kasdienybėje kaip ir visada 'po senovėj'. Nu griūk negyvas!!! Spėju, tokie žmonės arba išsikalinėja, arba tikrai yra pilni žiauraus nepasitikėjimo savimi, gal savo aplinkiniais, netikintys savo pašaukimu, gyvenimu ar dar kuom nors, net nežinau!.. Ir, blogiausia, sekantys kažkieno kito gyvenimo kronikas ir lyginantys su savosiomis! Nesupraskite klaidingai: ir aš mėgėja prasisukti po pletkų pasaulį, atsidusi "vai vai, kaip anie gyvena, o AŠ..." :), bet tai visai kas kita! Aš visada turiu, ką papasakoti! Tik paklauskite! :D Ir visai kas kita iš mandagumo tam tikru metu tam tikroje vietoje atsakyti: "viskas po senam. Ačiū, gyvenu gerai". Tačiau toks atsakymas neužskaitomas, kai susitinki su draugais pabendrauti! Juk ir susitinkama tam, kad ištemptume į dienos šviesą visas naujienas: apie viršininką, piktąją bendradarbę, kuri ir rengtis, ir dažytis nemoka, apie (ne)pavykusį pasimatymą, kokius nors lankomus kursus ar tiesiog namuose pagaliau pražydusį kaktusą!
Turiu porą draugių, kurios, kai pasiteirauju, kas naujo, sako 'nieko naujo', tačiau akyse žybsi velniukai (mergaitės nebūtų mergaitės, jei tų velniukų neturėtų! :P) ar tūno kažkokia didelė paslaptis, kuri anksčiau ar vėliau, kertant blynus, rupšnojant salotas, naikinant kokį trečią puodelį kavos ar skalaujant mintis vynu būna atskleista :). Ir ačiū Viešpačiui!!! Kitaip galvočiau, kad mano draugės manimi nepasitiki arba bando išbraukti dėl kokių nors priežasčių iš draugių sąrašo!
Vyrukai to 'kas naujo' per ne lyg nesureikšmina :). Jie visada turi kuo pasidalinti, tik kartais, atsakydami 'viskas kaip buvę', pridengia savo tingumą ką nors pasakoti. :)
Catherine Deneuve, paklausta, kokį filmą apie savo gyvenimą susuktų, atsakė, kad, oi, mano gyvenimas nevertas scenaristo plunksnos (acha, patikėjom...), bet po to pasitaisė: "Kita vertus, bet kurio žmogaus gyvenimas vertas kino filmo". :)
Man patiko the WHITE STRIPES vienos dainos mintis, kuri, šiuo atveju bus ištraukta iš konteksto, tačiau puikiai atspindės mano nuostatą: 'every single worm's got a story to tell' :).
Tad... Kalbėkime! :)
NB!Tele 2 ir kiti mobilaus ryšio tinklai man už šią reklamą nesumokėjo. Aš nepapirkta! Jei norite papirkti - kreiptis asmeniškai :P

Komentarai

  1. Man tai keistas tavo kategoriškumas :) Aš, pvz., esu labiau klausytoja nei šnekėtoja ir tikrai kartais atrodo, ką čia pasakot apie tą savo rutiną, geriau paklausysiu, kas pas draugę naujo :D ir šiaip kartais visai smagu arbatos ar vyno tyloj pagurkšnoti, tiesiog mėgaujantis buvimu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ai, žinai mane... Aš visada karštakošė, panelė kategoriškoji. :D Čia, pupa uoga, labiau norėjau akcentuoti tai, kad kiekvienas iš mūsų turi, ką papasakoti. Juk visi savo istoriją gyvenam. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. aha dar pasirodo būna tokių, kurie į isteriją puola jei kažkur "nutekėjo" informacija apie juos. draugai ir yra draugai kad dalintis daug kuo ir netgi smulkiais pasakojimais apie save. o jei nėr k pasakot, tai jauskis kone miręs... aš irgi kategoriška. na dar yra variantas kai žmogus paranojiškai bijo, kad tai ką daro negriūtų dėl to ir mistifikuoja žinias apie save :DDD visa tai juokinga :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. tikra tiesa, juk esam gyvi padarai,kiekvieną akimirką kažką patiriam, taigi turim ir ką pasakyt ;)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...