Pavasario vėjai! :)


Nesislėpkite nesislėpkite ten po pernykščiais lapais!.. Žinau, kad ir jums pavasaris galvą apsuka! :) Vieniem dėl atsiradusių spalvų gausybės, kitiem apsuka galvą tiesiogiai - dėl kiek proziškesnės priežasties - vadinamosios šienligės...
Aš ir atsidaviau pavasariui! :) Anglija žydi!!! Anglija čiulba suokia, beprotiškai kvepia ir dūzgia! :) Pavasaris turi kažkokią tikrai magišką galią pabudinti žmogų, įkvėpti arba priešingai - sužlugdyti. Bet nė vienam pavasaris nepraeina be pasekmių ar nepastebėtas. Nebūtina pamatyti pražydusias ievas ar magnolijas, pavasaris gali pakirsti kojas išgirdus naują dainą, suformuoti lūpose šypseną žiūrint į žaidžiančius kycius, priversti širdį plakti stipriau prasilenkiant n-tąjį kartą su nepažįstamuoju... Buria pavasaris! Vis buria ir buria! Vis naujas ir vis toks pats pavasaris!
Damos skuba garderobus atnaujinti, džentelmenai - atsikratyti per žiemą atsiradusių pilvukų, vaikai zyzia kačiuko ar šuniuko... Kažkas jau planuoja atostogas, kažkas naujus kulinarinius receptus, kas būtent dabar rašosi, ko nedarys ir ką būtinai nuveiks per šiuos metus.
Aš išsiruošiau į kojinių ir puodelių medžioklę :D. Puodelių tikrai turiu daugiau negu užtektinai, kojinių, tiesa, jau trūkumas, bet linksmų kojinių niekada nebus per daug! :D Taigi rezultatai: į Huntingdoną išvežti 3 puodeliai, pati vieną tepasilikau :P, kojinių poros irgi 3 :) "Little Miss Sunshine", "Miss Bossy" ir su kate per visą blauzdą :)...
Visiem Miau! Keliu puodelį tyro vandens už jūsų pavasarius! :) Ir einu laukan bandyti pagaudyti fotogeniškų akimirkų :).

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...