BAFTA už klykiančiuosius :)


Šįvakar televizija transliavo BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) apdovanojimus. Turiu prisipažinti, kad, nepaisant žemyniniams europiečiams keistoko britų humoro, renginys labai patiko. :)
Jau esu čia rašiusi panegiriką britų dokumentikai, tad per daug nesileisiu į detales (acha, keista... :D) ir tik pasakysiu, kad BAFTA už geriausias dokumentines serijas atiteko kolektyvui, kūrusiam "One Born In a Minute". Šio serialo esu mačiusi dvi serijas. Užteko. Viskas gerai! Viskas visiems baigėsi (o gal sakyti reikėtų 'prasidėjo') gerai :). Tiesiog... Stebuklas, kaip moteris sugeba TAI ištverti. Tai ne gimdymas! Tai - kažkoks stebuklas... Dar savo kambariokei po vieno stebėto gimdymo alive pasakiau: "Jei vyrai ir po ŠITO norės iš savo moters kažkokių nerealių dalykų, jeigu ir po ŠITO nenešios ant rankų, ir jeigu išvis kada nors drįs suabejoti moters ŠVENTUMU, tai visus alei vieno reikės iššaudyti". Štai tokia aš drastiška ir gąsdinanti buvau. :) Lieku su nuomone, kad po gimdymo moteris (normali, tikrai moteriška moteris) tampa šventa. :)

Sveikinu visas Mamytes! :) Ir esamas, ir būsimas.

Specialiai nedėsiu kokio nors kūdikio nuotraukos, nes, nors mažiukai jie visi prašalaičiui, tokiam kaip aš, atrodo vienodi, vis tiek jie jau mažos asmenybės su charakteriu ir vardais. Negaliu nepažįstamo kūdikio publikuoti. :)

Komentarai

  1. labai labai labai like'as ;)Mamos šventos ir nedrįskit sakyt kas nors kitaip!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...