Princo dienoraštis. Permainingi jausmai


Mano jausmai permainingi, ne princo :). Jis kaip ir visada sveikinasi, yra mandagus, pasiteirauja įprasta anglų fraze "How are You today?" :) Žodžiu, princui viskas gerai. :)
Šeštadienis. Karalaitis šeštadieniais nedirba. Aš dirbu. Taigi jo tiesiogiai kaip ir nesutikau, bet vat jo įdiegtas naujoves sutikau. Naujas aparatas stovi atkakliai burgzdamas prie pašto siuntų ir jo paisyti tiesiog neįmanoma. Juoba, kad liepta juo rišti visas siuntas ir laiškus. Ar normalu, kad norisi savo susižavėjimo objektą, tuo labiau, jei jis tituluojamas 'princu', pasmaugti? Na, gerai, nepasmaugti, bet mažų mažiausiai įspirti į tam tikrą vietą? Ar tai meilė, ar erotika, kaip dainuoja toks vienas labai susireikšminęs, deja, Lietuvos atlikėjas Mino? :D
Pirmadienis. Sąmoningai princo vengiu. Kol kas nežinau kodėl: todėl, kad jis man rimtai pradeda patikti (nes visos mūsų darbuotojOS tik ir tauška apie jo puikius sprendimus firmos atžvilgiu, jo labai gražią, su nežymiomis duobutėmis šypseną, tai kaip išlikti nepaveiktai tokios informacijos? :D), ar todėl, kad vis dar pykstu ant jo dėl to burzgalo, nes ta mašina ir man, ir kitiems daug laiko sugaišino ir mes visiškai nedžiūgaujame dėl tos būsimos naudos kompanijai?
Antradienis. Naują šukuoseną susikūrė! :o Truputis želė ir voila - stovi toks čiosas prieky kaktos. :D Na, visai nieko princas atrodo... Bet jo vėl vengiu sąmoningai. Praeinu tarsi nematyčiau (prieš tai jau buvom pasisveikinę). Vis dar nežinau, ar dėl to, kad jis man tikrai pradeda patikti, ar dėl to, kad patikti ne taip, kaip norėčiau, ar dėl tos rišamosios mašinos?.. Mažų mažiausiai mano jo paties netoleravimo šviesiaplaukis karalaitis tiesiog nepastebės, o daugių daugiausiai - tiesiog pagalvos, kad aš lengvai trenkta :). Tai kas čia naujo mano gyvenime?.. :D Na, pažiūrėkim, ką atneš rytojus... :)



Varliukas iš redbubble.com

Komentarai

  1. mm, įdomu, laukiu tęsinio :) laikau kumščius,kad užsimegztų ryšys :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. :D Dėkoju, Rūtele :D. Bet ne ryšys mano tikslas. Mano tikslas - aprašyti paauglišką žavėjimąsi princu iš tolo. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. O jei užsimegs ryšys, ką darysi?.. Neberašysi Princui dienoraščio? :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Maža tikimybė, kad užsimegstų, tad kol kas jaučiuosi saugi. :D JEI užsimegstų, ji neturėtų ateities, tad, manau, vis tiek jausčiausi saugi. :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ateitį kuriame patys. Bet dažniausiai prikuriame labai keistų dalykų :P

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...