Čiliakai


Ne-a, aš ne apie "Čili" tinklo picerijas, kavines ar bistro... :) Aš ir vėl apie muziką (nes pasidalinti įspūdžiais apie knygas reikia tam tikro susikaupimo ir pasiruošimo, bet, pažadu, greit bus įrašas ir apie knygas. :D). Chi-Li (rašau ne kirilica, nes nemoku :D) yra rusų, kaip aš sakau "nepiktybinio" :) roko grupė, šlovės akimirkas pasiekusi 2005-aisiais. Grupės pavadinimas ne aštriojo pipiro ar vien raudonplaukės grupės vokalistės Irinos garbei, tačiau ypač didele dalimi ši moteris išties prisidėjo prie grupės pavadinimo. Irinai, augusiai be tėvo, mama papasakojo herojišką istoriją, apie jos tėtį - Čilės revoliucionierių. Irina iki šiol nežino, ar tai - tikra istorija, ar mama tiesiog, norėdama atnešti kažką tėviškai herojiško į dukters gyvenimą, šią istoriją sugalvojo. Kai draugai sužinojo Irinos tėvo - drąsaus revoliucijos didvyrio - istoriją, ją praminė Či-Li. Merginai taip patiko ši pravardė, jog iki pat šiolei dainininkė savo tikruoju vardu ir pavarde naudojasi tik oficialiuose renginiuose ir ten, kur reikalauja teisinė sistema.


Net nesuprantantiems rusiškai turėtų patikti muzika ir raudonplaukė ;).


Kas dar nesusipažinę, susipažindinimui: Chi-Li "A Mozhet Byt".

Komentarai

  1. Perskaičiau perskaičiau, ir galvoju, kur girdėta.. Taigi jų daina "skazki" :))). Labai faina 'A mozhet byt", geras rokiukas ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jo, daugeliui būtent tik 'skazki' ir įsimena. Man, va, "A mozhet byt" :). Nes, žinai... Pirmasis kartas... Kai susidūriau su Chi-Li. :D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...