Tiesa yra tiesa, kad ir kokia bjauri ji būtų :)


Pagaliau pažiūrėjau Holivude sukaltą komediją "the Ugly Truth" (liet. "Bjauri tiesa"). Na ir ką... Nenusivyliau. :) Labai romantinė, labai komedija. :) Ir, kas įdomiausia, manau, visai galima žiūrėti su vaikinais. :) Yra vietų, kur bachuriūkai irgi linksmai pakvatoti gali. :)
Apie filmą. Tik faktai. Režisierius: Robert Luketic. Aktoriai: Katherine Heigl, Gerard Butler. Išleidimo į platųjį pasaulį metai: 2009.
The plot (plotas :D ): viską planuojanti ir kontroliuojanti tv prodiuserė Abby (Heigl) svajoja apie mylimą žmogų šalia, tačiau, būnant tokiai planingai ir griežtai, galimybių ratas siaurėja. Į jos prodiusuojamą laidą, skirtą šeimai, ateina Mike'as (Butleris) - žodžio kišenėje neieškantis mačo, emigravęs iš vietinės kabelinės, kur vedė laidą "the Ugly Truth" apie vyrų ir moterų santykius, pastarųjų nenaudai ("vyrai neįsimyli tavo asmenybės vos tik tave išvydę, jie įsimyli tavo kūną" ir pan., bet daug riebiau :D), kad pakeltų šeimai skirtos laidos reitingus. Žinoma, Abby tokiu kolega mažiausiai patenkinta. Tačiau būtent Mike'as padeda žaviajai prodiuserei suvilioti savo svajonių vyrą - kaimyną chirurgą Coliną (Eric Winter). Na, pabaiga vis tiek aiški visiems: Abby supranta, kad Colinas visai ne svajonių, bent jau ne jos svajonių herojus, pamato, kad jos kandusis pavaldinys yra labai šeimyniškas, geros dūšios vyrukas, Mike'as nebebūna šiknium ir nuoširdžiai įsimyli savo viršininkę. Jiedu lieka kartu (smuikai! plojam rakomis ir švilpiam :) ).
Juokingieji filmo momentai (taip, tai - komedija, bet juk ir komedijų pasitaiko visiškai nejuokingų :) ): Butlerio personažas, užsižiopsojęs į Abby, bemaitindamas išterlioja merginą šokoladu, juokinga, kai Mike'as ruošiasi prisipažinti Abby apie jausmus ("Aš noriu su tavimi padaryti tai ne tik vieną kartą. Velnias, ne, netaip!" :D) ir man be išimties juokingos visos scenos, kur širdžių ėdikas duoda patarimus savo bosei Colino atveju. :D
Blogieji momentai: neįtikėtina, kad Heigl personažė gali būti tokia atsidavusi darbui puiki prodiuserė, o va, mylėjosi tik mažiau nei prieš metus... :) Nu ji tokio bjaurumo (nuobodumo) parodyta, kad neįmanoma išvis niekam su ja niekaip niekada miegoti :D... Visai neįtikėtina, kad Abby kieme medis yra natūralus :D ir absoliuti nesąmonė, kad tamsoje moteris mylisi su liemenėle. :D Na, šviesoje gal dar patikėčiau, bet tamsoje??? Ypač, kai taip filme buvo akcentuojamas krūtų bučiavimas. :D Tada prisiminiau vieno filmų kritiko pastebėjimą, jog "įspūdis toks, kad visos amerikietės mylisi tik su liemenėlėmis". :) Jo! Heigl tai visuose filmuose lovos scenas turi su liemenukais, C. Diaz taip pat... :) Kodėl negalima iš tiesų būti be liemenėlės ir, jei jau taip norima, tiesiog prisidengti kokiu nors dangalu? :)
Pritariamasis šūksnis: ir man visiškai nepatinka, kai kas nors kaip kokį bejėgį vaiką maitina. :D Duok tą kąsnį man pačiai į rankas - moku ir pati į burną įsidėti. :D
Įvertinimas: 7.8/10. Nes vis tik yra neįtikinančių dalykų, o tos vibruojančios kelnaitės prie gausiai apsėsto stalo - jokia naujiena kine. Tačiau, gal ir keista, sutinku su Mike'o filosofija. Ir kas dar keisčiau - su visa filosofija. :D :D :D

Komentarai

  1. Sveikinu pamačius ;). Puikus pavadinimas ;) maniau, kad daugiau skirsi balų :), patiko paprastas, sklandus ir intriguojantis pasakojimas :).

    AtsakytiPanaikinti
  2. Galėčiau ir daugiau skirti, bet... Na, nežinau... :) Turbūt nelabai linkus esu skirti tokioms romcoms daugiau balų. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mmmm.. Gerard Butler :) Vien dėl jo kada nors pažiūrėsiu :))

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...