Armija :)


Arba bent jau nemenkas pulkas :):

Rikis, Tikis, Rainius, Murklys, Tylutis, Markizas, Zakas, Rifas, Bratka, Bukas, Bondas, Mifūnė, Neo, Marsė, Hiperbolis (Hipis) - 1 para, Ulijona von Balandė, Ulbis, Mindaugėlis ir Lieputė (nes išsirito per Mindaugo karūnavimo dieną - liepos 6-tąją), Kaštanka, Katinelis - buvę mūsų. Palikę iki savo dienų pabaigos, arba priglausti laikinai, kol rado neišduodančius namus.
Mūza, Lambertas - dabartiniai negeriečiai, irgi mūsų :).
Džekis (kaimynų), Džekis (Lomių km.), Sabalis, Meškis (abu kaimynų), Pyceris (kaimynų katytė. Paliko randuką ant mano rankos, nes lindau prie jos vaikučių katilinėj :) ), Filka (kaimynų), Filka (Dainavos g. kaimynės), Nika, Rintis (mamos draugės kycius), Mikūsia, Zylė (abi draugų poros, arba, kitaip sakant, draugų pora - jų abiejų :D), Garfildas, Tobis, Rikis (Danutės ir Arvido trijulė), Lordas (Monikos), Trepsė (Tikio "žmona" ir, nepaisant jo paklydimų, jo amžinoji meilė :D), Čiangas, Mirta (kitos laiptinės), Mirta (mūsų laiptinės), Lora (Kristinos jorkšyriukė), Lora (kaimynė taksiukė), Fredis (kritęs nelegaliose šunų kovose), Fredis (nuo inkstų ligos), Musė, Pupa, Žirnis (kišeniniai stybakojai), Irkius, Rika (turėjau garbės kartu gyventi Naujojoje Vilnioje, mylėjau juos labiau nei savo (ne)sugyventinius :) ), Pupa, Princė, Betis, Tomis (krikštaduktės), Tobis ("pašventinęs" mano kelioninę kuprinę :D), Bobikas, Kika (katė!), Gordonas, Rainė (raišiukė), Bosas (mano paskutiniųjų "Roko naktų" draugas taksas), Kaštonas (Karlas Fazeris. Kaštonas Karlas Fazeris - toks oficialus jo vardas. :) Nes draugams jį pasilikti šeimininkė leido tik gavusi Karlo Fazerio šokoladą :D).
Žiba, Princas - tėčio (na, oficialiai priklausė jam).
Marytė, Rokis, a. a. Tigrius - Namo, mano dabarties, t. y. Anglijos. :)

Nors kai kurie keturkojų vardai ir kartojasi, tačiau jie visi, tikrai, visi, patikėkit, skirtingi :). Su savo likimais, su savita mūsų simbiotine istorija, supę ar supantys mano gyvenimo dienas, turtinę, formavę, veikę, auklėję ir auginę mane kaip asmenybę.

O jų būta nemažai, kaip matau :D, - nuo pat gimimo :). Tikiuosi, kad ir aš nors kiek buvau jų akutėms maloni matyti ir atsiminimuose likau ne kaip skriaudikas, blogas, nedoras, pavydus dvikojis, o kaip draugas. :)

Jei kartą ką nors prisijaukini, lieki už jį amžinai atsakingas. :)

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...