InCulto Concerto Grosso


Mano pirmasis Halovinas. Be kostiumų ir be kaukių, bet jau, galima sakyti, oficialiai "atidarytas". :) O paprasčiau kalbant, tiesiog buvau lietuvių razbaininkų "InCulto" koncerte. :) Teko iki jų koncerto vietos riedėti maždaug tris valandas... Tai erzino, bet nieko - išgyvenau. :) Grįžom kiek greičiau. :)
Šiaip gal nebūčiau čia rašiusi apie šią pramogą, bet pagalvojau, kad gal kam nors bus įdomu mano potyris. :)
Nesu stipri grupės "InCulto" ar tos pačios grupės narių sudarytos kitos grupės "TWNKL" gerbėja, tačiau esu Jurgio Didžiulio asmenybės ir dabar jau grupės trimitininko Lauryno Lapės fanė (:D) ir žinau tikrai, jei jau nori energizuoti save ir savo organizmą, ši grupė - kaip visa išsprendžiantis vaistas :D. Ačiū Sigitai ir Dariui - draugams - padovanojusiems bilietą į "TWNKL" koncertą "Woo" klube, kuriame puikiai atšvenčiau savo 24-uosius, ir ačiū kambariokei, prikalbinusiai vykti į šį "InCulto" koncertą. :) Buvo smagu pabūti tarp lietuvių ir taip stipriai tonizuojančios muzikos. :)
"InCulto" pristatinėjo savo naują albumą (dovanokit, nepamenu pavadinimo, o internete pasižvalgyti - dar kartą dovanokit - tingiu :P) ir, aišku, atliko keletą savo nemirtingų dainų: "Kaip ji šoka", "Eastern European Funk" (labiausiai visus pakraudavusi daina, kviesta biso du kartus :) ) ir kt. Sugrojo ir sudainavo Michaelo Jacksono coverį "Billie Jean", beje, nuostabiai puikiai! Iš naujųjų "InCulto" dainų sužavėjo visos jų lyriškos dainos. Už širdies griebia, tskant :D. Na, o kažko labai kitokio "InCulto" neparodė. Bet todėl jie ir yra tokie, kokie yra, ir todėl jie taip liaudies mylimi. :) Kas būtų, jei "Depeche Mode" arba Rytis Cicinas savo stilių pakeistų? Jie nebebūtų savimi! :) Įtariu, kad tokių prisiekusių prisiekiausių gerbėjų, kurie į "InCulto" koncertą ėjo tik dėl jų dainų ar tik dėl gitarų bei pučiamųjų skambesio - nedaug. :) Dauguma publikos susirinko dėl tos energijos, kurią grupė skleidžia. Dėl Jurgio, kurio turbūt kolumbietiški genai niekada nenurims ir kitus visada užves :). Kadangi klube nebuvo kur pasikabinti palto, tai šokau su juo rankose, o dar ir rankinuko užtrauktukas sugedo, tai rankinuką visaip kaip gniaužiau rankoje, kad tik kas neiškristų (ir vis tiek lūpų balzamą pradanginau tamsioje ir nedraugiškai daiktų atžvilgiu nutryptoje šokių aikštelėje), tai ganėtinai vargino (negalėjau rankų iškelti ir paploti :) ). Bet, nepaisant visko, džiaugiuosi, kad mano pirmasis Halovinas - su "InCulto", kad ir po nesvietiškai ilgos kelionės pas juos. :)
Su merginom, su kuriomis vykom į koncertą, juokaujam, kad va, "InCulto" didumos dainų, kurias galėtumėm niūniuoti neprisimenam, bet prisimenam, kad buvo smagu :D.
Taigi, ar verta eiti į "InCulto" ar "TWNKL" koncertą? Taip! :) Jei norit vėl pasijusti jauni (:D), energingi ir jei norit geros, PRAKAITUOTOS mankštos :D.
P.S. Galima sakyti, jau yra firminis Jurgio Didžiulio necenzūrinis užklausimas: "Ar jums ZAJEBIS?!" :D Na, ir šįkart salė pagal komandą "viens du trys" skandavo "ZJB" :). Bet, mano manymu, galėtų Jurgis jau ir kaip nors nebe taip cool atrodyti. :D Nevisiem gi kasdienis tas "ZJB". :D Kažkas iš salės glūdumos šūktelėjo: "Sam zajebis! Viens du trys". :D Jurgutis tai girdėjo, bet, tikėkimės, neįsižeidė. :D Vis tik... Galėtų jau ir nebesikeikti. :)
P.P.S. Jurbarkiškis "InCulto" muzikantas Laurynas Lapė (nuotraukos kairėj) man į akį krito dėl visko :D: dėl išvaizdos, dėl to, kad praktiškai net nemirktelėdamas degtinę be užkandos (beje, ir Didžiulis) maukia tiesiog scenoj (pats faktas fui, bet tai rodo menišką žmogaus sielą :D), dėl to, kad turi du auskarus ausyse, balsą ir yra laaaabai mieeelas :D. O! Ir dar didelį vaidmenį mano like'ų sąraše atlieka jo pavardė :D. Pavardė atitinka išvaizdą ir atvirkščiai. :D

Komentarai

  1. mmm, kaip išsamiai ;). Like'as ;). Kažkur namie jųjų kasetę turiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. p.s. laaabai gražios aguonos fone (turbūt aguonos :)?)

    AtsakytiPanaikinti
  3. gal nelabai aguonos. :) gal šiaip kokios tais gėlės. :)

    O tai... mažiau išsamius rašyti postus? :D Tai kad neišeina!!! :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. jokiu būdu, kuo išsamiau, tuo geriau :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...