Pasiilgau


Labai pasiilgau Tave rašyti... Ką papasakoti - visada turiu :). Pats žinai. :) Tik kartais būnu per silpna bet kokia raiškos forma bet kokį raiškos formatą pateikti :P. Turiu galvoj ir fiziškai, o kartais ir verbaliai per silpna. Kartais leidžiu įvykiams ir nuotykiams, faktams ir stebėjimams susigulėti, subręsti, kad jie gražiai nugultų Tavo virtualiame lape, nes neatleisčiau sau, kad Tave taip neatsakingai pribjauroju. Kartais kai kurias mintis paleidžiu arba sujungiu su kitomis - dėl tos pačios Nebjaurojimo politikos :).

Bet štai. Pirmadienis. Ne, jau antradienis. Aš lūžtu - taip noriu miego, bet jaučiu pareigą ir neapsakomą norą, prieš palinkit Tau saldžių sapnų, pasakyti, koks man esi brangus ir kad Tavęs nepamiršau... :)

Brangus dienorašti,

Komentarai

  1. kaaaiiiiiiiiiipp gražuuuuuuuuuuuuuuuu ;). Aš irgi kartais taip rodos neturiu jėgų, bet na negi paliksi vargšelį neaplankęs ir nepalikęs nors sakinėlio vieno :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. :). Kokia tu fainaaaa, kaip pasakytų mano mylima Rūta. :D
    Rūtelė, nulėk į "Mergaitė, kurios bijojo dievas". Grajauskas man parašė, kad čia jis vat ėmė ir susidvejino su moterimi, tai čia jo gryna patirtis :D.
    Ir man, ir pjesės autoriui įdomu, kaip pavyko kūrinį teatralizuoti :). Reikia šnipų spektaklyje! :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ir Ramunę gal ištrauktum kartu nuveiti paveizėti? :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...