Segtukai plaukuose


Vasarą dalyvavau vestuvėse. Patinka man vestuvės. :) Priežasčių gal nevardinsiu, nes jų - neišsemiami klodai. :D Tiesiog yra žmonių, kurie nemėgsta, pvz., Kalėdų ir vestuvių, ir yra žmonių, kurie mėgsta ir tą, ir aną. :D Tai čia aš. :D Kvieskit mane į savo vestuves - turėčiau sudalyvauti! :D
Be to, kad draugų vestuvės buvo nuostabios, jaukios, žaismingos ir linksmos (turbūt visų dalyvavusiųjų biolaukai sutapo :D), mane pakerėjo viena paprasta akimirka, po kurios aš nedvejodama galiu atsakyti skeptikams: "Taip, tikra meilė egzistuoja". Gal ne visi ją patiria, gal ne visų ji tikra, bet ji yra. Ir tai toks atradimas! Kur kas didesnis negu atkapstytas faktas, kad tai Žemė sukasi aplink Saulę!
Buvo gerokai po dvylikos, svečiai, norėdami išlaikyti tą pačią linksmumo pavarą, turėjo užsipilti pakankamai kuro, nes diena tikrai buvo ilga, karšta ir kupina įspūdžių, o apie jaunavedžius nėra nė ką kalbėti - nors ir jų šventė, tačiau nuovargis atsispindėjo ir juose. Prie mūsų "nekaltųjų mergelių kampelio", kaip mumis, kelias merginas, užvardino vienas iš muzikantų, prisėdo nuotaka. Ramiai besišnekučiuojant, dalinantis mintimi apie šliaužimą miegoti, prie jaunosios priėjo jaunikis. Nuotaka jau buvo bepradedanti išsiiminėti segtukus iš plaukų. Be žodžių, be raginimų, lyg tai būtų pats natūraliausias dalykas šioje Žemėje, žmonos vyras prisilietė prie jos varno juodumo plaukų ir pradėjo išiminėti segtukus. Kai nuotaka pasimuistydavo, jis tepasakydavo: "Palauk, dar čia vienas..."
Manau, man šis momentas ir įstrigo labiausiai. Ne priesaika, ne tėvų palaiminimas, per kurį, pati nuotaka gali paliudyti, žliumbiau lyg pati savo vaikus į gyvenimą išleisčiau :D, bet būtent šis momentas. Tikros storos lietuviškos vestuvės būna linksmos ir maloniai varginančios, skubios - nespėji tikrai pajusti tos auros, jungiančios du žmones, kurie vienas kitam pasižadėjo iki dienų pabaigos. O ši - plaukų iš segtukų išlaisvinimo akimirka - priminė, kodėl šie žmonės yra kartu. Nes Myli.

Tiems, kas jau sulaukė savo Meilės, ir tiems, kas dar jos viliasi, linkiu būtent tokios Meilės. SUPRATINGOS ir BENDRADARBIAUJANČIOS. Visų pirma, todėl, kad būtumėt laimingi, o antra, kad savu Meilės pavyzdžiu nutildytumėt skeptikus ir nereikėtų jūsų meile patikėjusiems asmenims įtikinėti kitus, dalinant akimirkų pavyzdžius. ;D

Komentarai

  1. Labai labai labai gražu ;). Ir galiu patvirtint, tikrai tas ryšys egzistuoja, gal kiek telepatiškas net ;D. Būna, kažko nori nori, ir žiūrėk, už akimirkos antroji pusė tai ir padaro ;). Tikra magija :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Perskaičiau ir įsisvajojau apie tokią vestuvinę šukuoseną su baltomis gėlytėmis... Gal antroji pusė mano mintis išgirs ir tą svajonę išpildys?.. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Neringa, tikiuosi, kad antroji pusė tave tikrai išgirs ;). Bet tikslumo dėlei turiu parašyti, kad mano draugės šukuosenoje baltų gėlyčių nebuvo - čia tik iliustracinė nuotrauka tokia po ranka pasitaikė :P. Bet taip taip! Tavo šukuosenoje tai gėlytės bus! :)
    Rūta, džiaugiuosi, kad sutikai žmogų, kuris tau į gyvenimą magijos įneša. :) Bet šiame "poste" labiau norėjau akcentuoti labiau ne tą abipusį pajautimą kits kito, o natūralumą. Kai jau taaaip akivaizdžiai matosi, kad žmonės vienas kitą papildo, kad net nėra kur dėtis. :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Papasakojau antrajai pusei apie gėlytes. Sako, ežiuku per mūsų vestuves nusikirps :) Vaje. Tikiuosi, juokauja - ilgi plaukai man gražu... O šiaip pritarčiau Rūtai - kai žmonės vienas kitą jaučia, tai ir papildo taip, kad net nėra kur dėtis :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...