22


Neįtikėtina, kiek žmonių pažįstu, gimusių to paties mėnesio tą pačią dieną kaip ir aš! Penkis! Su viena panele net gimimo metai sutapo! Pirmaisiais Vilniaus metais susipažinau net su dviem “dvidešimtantrukėmis“ – viena bendrabutyje netgi buvo mano bloko kaimynė! :) Vis dar „retkartėm“ paieškau tarp mūsų visų penkių nors kokių akivaizdžių fizinių panašumų, tad kol kas galiu konstatuoti, kad visi daugiau ar mažiau esam linkę į apvalumus. :D Kas visas gyvas apvalumas, o kas tik apvalius žandukus turi, bet turi! :D Tačiau charakterio panašumų, nors ir zodiakas sutampa, vargiai matau. Visi penki tą pačią datą pasirinkę ateiti į šį pasaulį, ir visi tokie skirtingi: savo pažiūromis, skoniais, mintimis! Su viena moteriške „absoliutiškai“ nesuprantam viena kitos! :D O, atrodė, kurį laiką supratom... :D Nors gal yra kai kas tarp mūsų panašaus, neleidžiantis visiškai tapti draugėmis – žiaurus užsispyrimas ir įsitikinimas, kad „aš TEISI” :D.
Net ir Getės daktaras Faustas kūrinio pradžioje svarstė, kas lemia žmonių, gimusių tuo pačiu metu, skirtingus likimus ir akivaizdžius skirtumus?
Neprilipdau asmens prie tam tikro skaičiaus ar žvaigždyno, kraujo grupės ar dar balažin ko... Žmogus, mano manymu, yra kur kas daugiau negu kokie nors „pabūrimai“. Žmogus pats savaime jau – stebuklas. Tačiau kartais numerologija imu ir patikiu. Tad kodėl mes visi, gimę tą patį mėnesį ir net tą pačią dieną esam tokie skirtingi ir taip skirtingai mūsų gyvenimai klostosi, a? :)

Komentarai

  1. Atsakysiu į klausimą klausimu :) O kodėl du vienų tėvelių mažiukai dvynukai vaikiukai ateina į šį pasaulį su tokiais skirtingais charakteriais? Aišku išvaizdos panašumo jie daugiau turi negu tu su savo bendragimtuvininkėm :D Juk su žmogum, kuris nuo tavo gimtos dienos nutolęs mylių mylias gali būti panaši "iki negalėjimo", o vat su tą pačią dieną gimusiais visiškai nepanaši. Aš manau, kad be abejonės žmogus gimdamas atsineša tam tikrų charakterio savybių, bet paskui jos vystosi priklausomai nuo tėvų, draugų ir visų kitų aplinkos veiksnių :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. aš kol kas nepažįstu nei vieno "rugsėjdešimtgimtuvininko" ;). Bet kiek pažįstu rugsėjį gimusių, tai panašumų yra gan nemažai charakterio srityje :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man patiko, mergaites, musu nauji israsti zodziai 'rugsejodesimtuvininkas', pvz... :D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...