Moteris manekenAS ir vyras manekenĖ


Nežinau, ar tai jau labiau sociumo problema, ar tik individų problema... O gal problemos išvis nėra? .. Neabejoju, kad mano tėvelių kartos atstovai žegnotųsi visa tai išvydę, o labai jaunimas sakytų: "awesome, maaan!" :) Aš buvau nustebus tik dėl vieno - kad mano akis taip lengva greitai apgauti. :D Niekada nebūčiau pasakius, kad tokių žavių veido bruožų moteriškė iš tikrųjų yra vyras. :) Ypač, kai podiumu nuplėvėsavo vilkėdamas Jean Paul Gaultier vestuvine suknele. :) Bet, pasirodo, vyras manekenĖ gali būti puikus modelis! :) Kalbu apie žymųjį Andrej Pejic. :) O dabar - tatatammm! - atsirado ir moteris manekenAS :). Casey Legler. Buvusi plaukikė, dabar menininkė, gyvenanti Niujorke, turinti visus duomenis būti žaviu modeliu vyrų kategorijoje. :) Nežinočiau - garbės žodis! Galvočiau, kad vyras. Toks... D. Selindžerio pagrindinis herojus "Rugiuose prie bedugnės" arba Jameso Deano kartos aktorius. Tik gal šiek tiek blogesnis... :P Man asmeniškai, kaip manekenas, ta moteris graži. :D Kažkaip nepuolu sakyti "fu" pagalvojus, kad vyriškus rūbus demonstruoja moteris, o va, kai pagalvoju apie Pejicą... :) O kaip jaustis modeliams kaip asmenybėms, kai juos vertina kaip priešingos lyties atstovą?.. Nežinau, ar jau didelis komplimentas man būtų: "Vau! Tu atrodai visiškai kaip vyras!" :D Beje, apie savo manekenavimą ir skatinimą neprisirišti prie lyties, manekenas Legler išpasakoja čia :)




Komentarai

  1. niu tikrai apsigavau :D kol neparašei, tikrai ten kur vyras - čysta moteris man. Na keistai, nežinau. Kaip ne tose rogėse...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bent jau Pejicas tose rogese jauciasi. :) Zzzziauriai dziaugiasi, kad dirba manekenE. :D Ir ilgus blondiniskus plaukus uzsiaugino. :) normaliai, kai buna be grimo, matosi, kad bachuriuks su keistais plaukais... :D O Legler tai is tolo irgi kaip vyrS. :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...