Massive MASSIVE ATTACK



Turns out, kaip pasakytų mano angliški draugai :D, man patinka 'Massive Attack'. Massively, vėl kaip pasakytų tie patys draugai, patinka :). Manau, tikrai žinote jų 'Teardrop'. Grupės branduolys - du britai iš Bristolio. Buvo grafičių menininkai, tapo muzikantais. :) Ir dar, pasirodo, įkūrė naują muzikos žanrą trip hop. Paklausiau aš to įvairaus trip hopo ir turiu konstatuoti, kad mano muzikinė ausis nepagauna kažkokio supermuzikos dažnio. :) 'Massive Attack' stovi kažkur išskirtinumo prieky, o va kiti... Tiesa, prie trip hopo kartais priskiriama mano mylimukė švedė Lykke Li! :o O šiaip... Na, klausyčiaus aš kokios muzikos, dainos ir vis tiek nepagaučiau čia trip hopas ar dar kas... :D Pasirodo, Rusijoje yra net trip hop radijas įsteigtas! :) Na ką... Krapštysiu pinigėlius (ot bjarus žodis! Pinigai yra pinigai! Kokie dar 'pinigėliai'???????) jų koncertui. :) Arba dar geriau - kokiam nors muzikos festivaliui, kur ir 'Massive Attack' koncertuos. :P

P. S. Keista, bet 'Massive Attack' kūrinius labai pamėgo šokėjos aplink stulpą (ne striptizo šokėjos, o šokėjos aplink stulpą (angl. pole dancers :)), gal ir striptizo šokėjos pamėgo, tačiau šito nežinau :D. Na, o pole dancers laiko grupės dainas very seksiomis :D.

P. P. S. Gavau pagaliau krismas parčio suknelę! :) Idealu! :) Gerasis kurjeris ją mano gerajai kaimynei į namus pristatė. :D Sutrikusi kaimynė kurjeriui, kišančiam siuntinį, sako: 'Bet gi čia ne man!', o jis: 'Tai atiduokit kam reikia.' :D O mano namas - per gyvatvorę! Lenktis nereikia net, kad durų belstuką pasiektum! :D Apsisuko gerasis kurjeris ir nuėjo, nespėjus mano gerajai kaimynei Dianai atsigauti. :D Mano šviesioji, paslaugioji kaimynė budėjo ausis ištempusi ir laukė, kol pareisiu iš darbo, kad atiduotų man siuntinį iš overseas :). Ech, gerai, kad turim gerųjų kaimynų... :)

Komentarai

  1. Ačiū už dar vieną malonų muzikinį atradimą :). Ir sveikinu su suknelės sėkmingom gavybom, gal galima palčiau: kokios spalvos, ar ilga, koks fasonas :)?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš tau nuorodą atsiųsiu į suknelę. :) Bet, savo didžio kuklumo, kuris nežino ribų, vedama, pasidžiaugsiu,jog atrodau PRITRENKENČIAI. :D :P

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...