Višnja ir šljiva :)


Domėjimasis serbų kalba, kultūra, šalimi ir pačiais serbais (:)), atvedė mane štai prie tokios funky svetainės :). (Šaliką pirkau, garbės žodis, nežinodama, kur jis pagamintas! :P Bet, matyt, Serbija mane (ne(pa))sąmoningai ir pati susiranda :D) Kaip serbiškai yra "Aš tave myliu" seniai žinojau, tik po to išmokau "Labas" :D (nesijaudinkit, viskas - be pasekmių :D), o va kad jų "slyva" ir "vyšnia" beveik identiškai skamba ir lietuviškam šių uogų pavadinimų tarimui, sužinojau ką tik. :D Jūs tik paklausykit! Nu tikrai labai linksma kalba! :D

O ar yra kokių nors panašių lietuviškų svetainių, CD, DVD, mokymo programų paketų, kurie irgi būtų tokie pat linksmi ir nesudėtingi, skirtų valingiems užsieniečiams, pasiryžusiems nors šiek tiek pramokti lietuviškai? :)

P. S. Serbiškų rakijų dar neragavusi, tad "DiBonis" kompanijos nereklamuoju - tiesiog ieškojau nuotraukos, kur puikiai atsispindėtų serbiška abėcėlė lotyniškais rašmenimis. :)

Ir, ach, taaaiiip!.. Sveikinu visus ir visas su oficialia vasaros pradžia! Lai Jūsų vasara prasideda saulėtai tiek širdy, tiek lauke! Būkit patys kaip vasaros: kartais ir nepiktai įnoringi bei kaprizingi - kad linksmiau gyventųsi, paliekantys svajingą, tačiau ryškų įspūdį - kad būtumėte neišdildomas it vasaros atostogos asmuo, ir visada visada pasidabinę spalvomis bei žiedais energija trykštančioj dūšioj - idant pakrautumėte savo baterijas, kai/jei ateis darganos ir lietūs ! MUA! :* :)




Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...