Įsijaučiau :D



Daugelyje kalėdinių filmų girdima frazė 'Twas the night before Christmas...' taip įstrigo, kad kai išvydau Clement C. Moore eiliuotą knygelę vaikams 'The Night Before Christmas', nekilo dvejonių pirkti ar ne. :) Perskaičiau tyliai. Perskaičiau garsiai. Perskaičiau kaimynams. :D Visiem patiko. :D O man taaaaaip Kalėdom dvelkia!.. :) Manau, skaitysiu šią poemėlę dar ir dar kartą. Ir dar netgi šiandien taip. :D Tikri dalykai atlaiko amžių teismus. Ši poema sukurta dar 1882 m. Netgi tai, jog Santa eilėraštyje rūko, atleistina, nes magiškas rimuotas žodis užliūliuoja piktybinį pastabumą. :D Tik pastaruosius pora dešimtį metų Kalėdų senelis vaizduojamas itin teigiamas: nei rūko, nei geria. O gal ir mėsos nevalgo ir pieno produktų nevartoja?.. :)
Labai patiko knygelės iliustracijos, ypač ryžas katinas, mielai pasidavęs Kalėdų senelio charizmai ir leidęsis glostomas. :)

Vertinu teigiamai šitą eilėraščio skaitymą. :) Nors ir labai linksmi skaitovo vardas ir pavardė... :D O va, kaip aktorius van Dyke'as atrodė labai labai jaunystėje. :) Žavuma. :) Paklausykit. Ir apsikrėskit nors truputėlį ta šventine gėrio, ramybės ir džiugesio migla. ;)

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...