Čia, žinokit, visai rimtai...

Iš pradžių stebėdavausi, kai čia, Anglijoje, nusipirkusi paprasčiausią agurką, rasdavau kruopščią simbolistiką, o kartais ir rašytinį žodį, teigiantį, kad agurkas visiškai tinkamas vegetarams... Tai va, dabar žvilgelėkite į čia publikuojamą foto. Jūs tebemanote, kad Anglija - viena tobuliausių ir viena labiausiai išsivysčiusių šalių pasaulyje? :)


Komentarai

  1. O aš manau, kad tai - tobulas reklaminis triukas :) Įsivaizduok, kiek žmonių tą užrašą pastebėjo, pažvengė ir kartu išplatino ir "Wiskas: produktus? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pamatė jau tikrai daug žmonių. :) Bet, patikėk, Neringa, tikrai pasitaiko nemažai liaudies, kurie eina ir klausia, ar čia tikras kačių pienas? :D Taip pat klausia dėl kitų pienŲ - pati prekybos centre girdėjau: "O kaip pamelžiamos sojos pupelės?" arba "O tai kažkaip galima ir migdolą melžti?" Nu tragedija... Tragikomedija gal labiau... :D Beje, su tuo "pamelžti migdolą" tikrai reklaminininkams buvo naudos - autobusų stotelėse ir ant pačių autobusų ilgai važinėjo migdolo ir pieno stiklinės nuotrauka su klausimu: 'How do you milk an almond?' :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Gali būti ir ne tik dėl reklamos.. Juk kai kažkokia boba kišo savo katę į mikrobangę džiovinti tai atsirado instrukcijose "nekiškite į vidų gyvūnėlių" :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tai va. Ir aš nemanau, kad reklama. :) Greičiausiai dėl panašios priežasties atsirado ir užrašas ant vazoninių gėlių 'valgyti draudžiama'. :D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...