Moterys. Tobuliausias sąkandis ir kerštingiausia negyvėlė

Du filmai, kuriuose dominuoja moterys. :) Deja, su filmų pristatymu „kompase“ gerokai pavėlavau, o bet tačiau... Tikiuosi, kad tiem, kas skaitys ir kurie šių filmų nematė, susidomės. :)
Filmas nr. 1. „Mirror Mirror...“ (lietuviškai „Veidrodėli veidrodėli... Snieguolės istorija“) su Julia Roberts ir Lily Collins (matyta filme „The Blind Side“ ir lengvai atpažįstama dėl nuostabių lūpų :)). Supratau, kad Roberts patinka visokia, o Collins man kaip moteris labai graži. :) Galvojau, kad mergina gal kokių septyniolikos, o čia, pasirodo, visų 23-ųjų! :o Vis tik nepasakyčiau, kad jaunosios aktorės vaidyba šiame filme labai pavykusi... Ir kovos scenose aiškiai matėsi silpnokas fechtavimasis... Tikrai netvirtinu, kad aš fechtuočiausi geriau, bet tai tiesiog akivaizdžiai badė akis! :P Be galo be krašto, beprotiškai, neapsakomai, neišpasakytai buvo malonu žiūrėti į filmo kostiumus. :) Pažiūrėčiau dar kartą. :D Jų autorė – sceninių rūbų dizainerė-genijus a. a. Eiko Ishioko. Taip pat be galo be krašto, beprotiškai, neapsakomai, neišpasakytai malonumą kėlė žiūrėjimas į princą – Snieguolės mylimąjį, kurį vaidina Armie Hammer (Super pavardė, ane? :D Labai tiktų amerikietiškųjų imtynių imtynininkui. Garsiai ištarus aktoriaus vardą ir pavardę man iškart prieš akis iškyla toks depiliuotas, pusnuogis raumenų kalnas, panašus į Batistą. :D) Taip pat su malonumu žiūrėčiau į princą dar kartą. :D Garbės žodis, man šis princas, iš visų matytų princų personažų, pats gražiausias. :D Bendradarbis, taip pat žiūrėjęs šį filmą didžiajame ekrane, tik tarstelėjo: „Man tas princas net per daug... princiškas“. Pavydi jis Hameriui išvaizdos – ne kitaip. :D Dar visai patiko, kad filmo pabaigoje pasirodė Seanas Beanas, įkūnijęs karalių – Snieguolės tėtį. S. Beanas filmuose man visada patikti. :) Ir gražiai skambėjo Snieguolės – Snow-White – vardo trumpinys – „Snow“. Žiūrėti filmą kino teatre tikrai verta. Efektyvu. Dėl nuostabiai balto sniego, dėl kostiumų, rodomų tikrai stambiu planu :), ir dėl J. Roberts akinamos šypsenos, kuri dar kartą patvirtina, jog šios moters dantų sąkandis tikrai tobuliausias pasaulyje – nė milimetro į šoną. :D Žodžiu, filmas – graži, lengva pramoga. Manau, po kelerių metų komercinės televizijos turėtų pradėti „Mirror Mirror...“ rodyti prieš Kalėdas, kaip ir „Vienas namuose“. :) Šitokį kiekį sniego – kad ir dirbtinio – bent kalėdiniam sezonui privalu kaip nors įdarbinti. O ir filmas turi visus šventėm skirtus privalumus: lengva, gražu, pasakiška, meilė ir gėris nugali. The End. :) Ir va kino teatruose greitai pasirodysiančią šią Snieguolės istoriją taip pat labai norėčiau išvysti. Šita Snieguolė (akt. Kristen Stewart) daugiau turinti pipirų negu Lily Collins personažė. :) Ir šis vaidmuo, lygtais, Kristen Stewart tinka labiau negu Bellos iš „Saulėlydžio“ sagos. :P Įvertinimas: 7.5/10.
Filmas Nr. 2. „The Woman In Black“. Jame vaidina „Haris Poteris“ – Daniel Redcliff. Tai buvo šio aktoriaus bandymas išsiveržti iš „vieno vaidmens aktoriaus“ etiketės. Aktoriaus vaidyba didelio susižavėjimo man nepaliko, be to, manau, kad režisierius tikrai galėjo pagrindinio veikėjo vaidmeniui pasirinkti stipresnį aktorių. Redcliffo sukurtas personažas išėjo daugmaž... prėskas. Antraplaniai personažai užgožė pagrindinį aktorių ir personažą. Esu skaičiusi Susan Hill „The Woman In Black“. Knygoje pagrindinis veikėjas ir yra pagrindinis! :) Norėjosi, kad ir juostoje tai būtų išlikę... Filmo siužetas: sunkiai išgyvenantis žmonos mirtį Arthuras Kippsas atvyksta darbo reikalais į nelaimingos lemties miestelį sutvarkyti klientės palikimo. Miestelyje gyvena keista, karts nuo karto pasirodanti, tačiau vienaip ar kitaip nuolatinė gyventoja – pagiežingas, vaikų gyvybes pasisavinantis vaiduoklis. Siužetas gal ir skamba banalokai, tačiau kaip siaubo filmas, ši kino juosta sukalta labai ir netgi LABAI vykusiai. Filmas labiau prisotintas širdį stingdančių momentų negu knyginė istorija. Laimingos pabaigos nelaukite. Bet susimąstyti, ar tikrai jau ta vaiduoklė tokia nedėkinga ir pikta, tikrai galima. O gal ji tiesiog nelaiminga? Ir net atsidėkodama pasitelkti gali tik vieną – mirtį. Ar žiūrėčiau filmą dar kartą? Taip. Bet ne viena. :D
Įvertinimas: 9/10

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Achille'o Claude'o Debussy kulnai

Tėvų pirmos jaunystės muzika mano ausinėse :)

Po ilgo ilgo laiko...